Η ιδέα

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν η επικοινωνία ήταν ακόμα παραδοσιακή, με λιγότερη ταχύτητα και περισσότερο συναίσθημα, υπήρχαν στήλες στις εφημερίδες όπου οι αναγνώστες έστελναν γράμματα με ζητήματα που τους απασχολούσαν και τα οποία είτε ήθελαν να κοινοποιήσουν είτε χρειάζονταν, σχετικά με αυτά, μια γνώμη. Έτσι θα γίνεται και εδώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να στέλνει ένα "γράμμα" (email) με τα ζητήματα που τον απασχολούν και ενδιαφέροντα αποσπάσματα από αυτά, ανώνυμα φυσικά, θα δημοσιεύονται στο παρόν site προκειμένου να μοιραστούν οι εμπειρίες, οι εντυπώσεις και τα συναισθήματα με τους φίλους μας.  Εννοείται ότι με χαρά θα λάβουμε και φωτογραφίες  που έχετε τραβήξει οι ίδιοι και οι οποίες σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.  Σε μεταγενέστερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός σχετικά. 
Σημείωση: Η παρούσα ιστοσελίδα αποσκοπεί καθαρά στην επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων που το επιθυμούν. Δεν δίνονται μέσα από αυτήν ούτε νομικές, ούτε ψυχολογικές ούτε κανενός άλλου είδους συμβουλές αλλά εκφράζονται γνώμες χωρίς καμία δεσμευτικότητα και πάντοτε στην κρίση εκείνου που τις εκφράζει και εκείνου που τις αποδέχεται. Δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν αποσπάσματα από γράμματα με ύβρεις ή χαρακτηρισμούς κατά οιουδήποτε και τέτοιου είδους γράμματα θα διαγράφονται οριστικά. 
Οι αποστολείς των γραμμάτων αποδέχονται ότι αυτά θα κρατηθούν στη βάση της google, που είναι η εταιρεία διαχείρισης του email μου και πρέπει να είναι βέβαιοι ότι αυτά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κοινοποιηθούν σε οιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή τους (πλην των εξαιρέσεων που προβλέπει ο Νόμος). 

developyourself.gr

veltionomai.com